Rozloučení a předání žezla

16.02.2019 19:01

Už několik let Mámy v Úvalech pořádají akce pro děti a blešáky, provozují největší facebookový bazar v Úvalech, vytvářejí a prodávají vlastnoruční výrobky na adventním trhu – ale především kolem spolku vznikla prima parta a komunita nadšených holek, které svůj volný čas ukrajují, aby jej věnovaly rozvoji města, v němž žijí. Chtěly bychom proto poděkovat všem dobrovolnicím, co spolkem za více než pět let existence prošly a nechaly v něm svůj otisk – díky „Mámám“ jsme poznaly hromadu skvělých lidí, zažily spoustu hezkých chvil, naučily se mnoho věcí... A právě díky téhle spletité síti přátel a známých Úvaly nejsou jen místem trvalého bydliště, ale tím pravým domovem.

Protože však nastal čas jít dál a jiné životní povinnosti na nás začaly volat čím dál tím hlasitěji, rozhodly jsme se, že uzrála vhodná chvíle, kdy svěřit Mámy v Úvalech do jiných rukou. Máme velkou radost, že se našly dvě dobré duše, které si chtějí spolek „adoptovat“ a tímto jim předáváme pomyslné žezlo. Odteď se tedy vedení ujímá Iveta Šístková a Lenka Švehlíková a my jim za to moc děkujeme. Obě jsou už dlouho členkami, znají „Mámy“ jako své staré boty a nepochybujeme o tom, že do života spolku nové velitelky vnesou čerstvý vítr, který bude foukat stejně pěkně jako na poslední Drakiádě – a povznesou toho našeho zeleného dráčka jménem „Mámy v Úvalech“ zase o kousek výš...

Děkujeme zároveň všem Úvalákům (i Mimoúvalákům), kdo na naše akce chodili a chodí – vy všichni, a zejména vaše děti, jste totiž byli (a budete) naším hnacím motorem... Přejeme, ať se Mámám v Úvalech stále daří.

Katka a Tery

PS: Aby bylo jasno, zůstáváme jako řadové členky a pravidelné „schůze“ první středu v měsíci ve Žluťáku si samozřejmě nenecháme ujít ani nadále... :D A kdo má chuť se přidat, je vítán, pomocníků a nových parťaček není nikdy dost!

—————

Zpět