Šestý ročník Kašparního se vydařil!

14.01.2019 10:12

Šestý ročník Kašparního máme úspěšné za sebou – úvalská sokolovna se 12. ledna proměnila v karnevalový rej! Děti si užily spoustu tanečků, mohly si nechat umotat zvířátko z balónku nebo namalovat obličej a tím dotvořit své velmi povedené a často ručně vyráběné masky. Porota to měla velmi těžké, když musela vybrat třicet nejlepších, z nichž bylo vylosováno 10 výherců, kteří získali ceny a diplom. Nechyběla ani bohatá tombola, v níž se letos sešlo 75 cen. Máme velkou radost, že se vše vydařilo, a chtěly bychom moc poděkovat:

- DJ a moderátorovi Petrovi Krejčímu, který byl stejně jako loni naprosto skvělý a děti dokázal perfektně zabavit celé odpoledne!

- Petovi, který děti bavil na chůdách, přichystal pro ně dvě představení a motal jim po celou dobu zvířátka a meče z balónků!

- Panu místostarostovi Josefu Polákovi, že přišel naši akci osobně podpořit a zhostil se úkolu porotce a losování hlavních cen do tomboly.

- Správci sokolovny Lukášovi Babicovi, který nám ochotně pomáhal.

- Městu Úvaly za finanční podporu Kašparního.

- Všem firmám, které nám věnovaly krásné ceny do tomboly: obchod Pro Andílky, fotoateliér Eva Šašková, SK Slavia Praha, Úvalský Rarášek, Lubica Čajková – LUČ design, www.dortnedort.cz, včelařství Mandík, MARABO ČR, s. r. o., nezávislá poradkyně značky Oriflame Markéta Boháčová, nezávislá poradkyně značky TianDe Martina Netušilová a úvalské obchody: Železářství - domácí potřeby, Café cukrárna Delicates, Spodní prádlo – dětské oděvy, Bamani Café a Roman Martinák z Hospody na Dobrým místě a firmě Silic Média, která kromě cen do tomboly věnovala každému malému návštěvníkovi dárečky – náramky, šňůrky na krk a míčky.

- Všem členkám spolku Mámy v Úvalech, z. s., které se na akci podílely, připravovaly ji, společně zorganizovaly a v kostýmech kašpárků provázely děti celé odpoledne.

- A úplně největší dík patří všem, kdo dorazili a na Kašparním se s námi bavili! Právě dětské úsměvy jsou pro nás tou nejlepší odměnou a důvodem, proč to celé děláme! :) 

Pár fotek ze zábavného odpoledne najdete TADY!

 

—————

Zpět