Připravte si draky - blíží se DRAKIÁDA!

12.09.2014 00:00

V sobotu  25. října se bude opět konat populární DRAKIÁDA, stejně jako loni na fotbalovém hřišti Na Slovanech. Začínáme ve 14 hodin. Děti se až do 16 hodin mohou zúčastnit různých soutěží o drobné ceny.  Také odměníme majitele deseti nejkrásnějších draků a máme pro vás jedno malé překvapení.... :-) Více informací na letáčku (dole).

 

 

Jak to vypadalo na loňské Drakiádě, můžete vidět tady.

Létající draky můžete v Úvalech koupit v papírnictví na náměstí, ale také například v obchůdku Pro Andílky (Husova 684, u železničního přejezdu), kde mají velký výběr draků v různém provedení (papírové, nylonové). V "Andílkách" je možné na ně dostat slevu 30%. Stačí když při placení řeknete heslo DRAKIÁDA. Akce platí od pondělí 29. 9. do soboty 25. 10. 2014.

Draka si ale můžete také vyrobit sami. Návod najdete například na www.skolnisvet.cz nebo na www.stavimedraky.rozhled.cz nebo www.hobby.idnes.cz.
Nebo můžete navštívit otevřenou tvořivou dílnu na výrobu létajících draků, která se bude konat v centru volnočasových aktivit SOSÁKOS v Sibřině ve čtvrtek 2. října 2014 od 16 hodin a je určena všem od 0 do 100 let (www.sosakos.cz).

 

 

 

 

—————

Zpět