Koulohraní už tuto neděli!

06.06.2018 10:31
Přejeme Vám krásný červnový den a rády bychom Vás pozvaly na další ročník naší tradiční akce Koulohraní, která se koná už tuto neděli 10. 6. na hřišti Na Slovanech v Úvalech!
Děti si užijí nejrůznějších úkolů s míči a míčky všech velikostí! :) Tentokrát nebude chybět ani doprovodný program - kromě tradičního malování na obličej přijde i bavič Pet a bude vyrábět megabubliny a zvířátka z balónků, také si budete moci zdarma půjčit koloběžky od www.kolobezkyuvaly.cz, děti budou vybarvovat velký papírový domeček a vizážistka Daniela Lach Hrdličková bude zkrášlovat maminky, aby jim to slušelo :) Děti si mohou v altánku vyrobit obrázek nebo mandalu z barevných písků (více na https://mandalaworkshop.cz), vydovádět se na skákacím hradu a domluvený je i stánek s občerstvením a nápoji. Anebo si můžete vzít buřty nebo jiné dobroty na opékání, na hřišti Na Slovanech je nové ohniště, tak toho musíme využít :)
Vstupné je pro děti i dospělé dobrovolné, zpoplatněný je pouze mandala workshop (50 Kč za obrázek), malování na obličej (40 Kč) a skákací hrad.
Těšíme se a doufáme, že nám akci zpříjemní i nejdůležitější kulatá věc - sluníčko! :)

 

 

—————

Zpět