Kašparní 2018 - poděkování

14.01.2018 21:36

Pátý ročník Kašparního máme za sebou – úvalská sokolovna se včera proměnila v karnevalový rej! Děti si užily spoustu tanečků, mohly si nechat umotat zvířátko z balónku nebo namalovat obličej a tím dotvořit své velmi povedené a často ručně vyráběné masky, kterých se letos opět sešla skoro stovka. Porota to měla velmi těžké, když musela vybrat třicet nejlepších, z nichž bylo vylosováno 10 výherců, kteří získali ceny a diplom. Nechyběla ani bohatá tombola, v níž se letos sešlo 65 cen. Máme velkou radost, že se vše vydařilo, a chtěly bychom moc poděkovat:

- DJ a moderátorovi Petrovi Krejčímu, který byl skvělý a děti dokázal perfektně zabavit celé odpoledne!

- Baviči Petovi, který pro děti přichystal tři představení plná kouzel a zábavy a motal jim po celou dobu zvířátka a meče z balónků!

- Panu starostovi Petrovi Boreckému, že přišel naši akci osobně podpořit a zhostil se úkolu porotce.

- Správci sokolovny Lukášovi Babicovi, který nám ochotně pomáhal.

- Městu Úvaly za finanční podporu Kašparního.

- Všem firmám, které nám věnovaly krásné ceny do tomboly: fotografka Eva Šašková,  obchod Pro Andílky, Lubica Čajková – LUČ design, časopis Animáček, www.dortnedort.cz, nezávislá poradkyně značky Eurona Martina Netušilová a úvalské obchody: Železářství - domácí potřeby, Café cukrárna Delicates, Spodní prádlo – dětské oděvy, Bamani Café a Roman Martinák z Hospody na Dobrým místě.

- Firmě Silic Média, která věnovala každému malému návštěvníkovi taštičku s dárečky.

- Všem členkám  z Mám v Úvalech, které se na akci podílely, připravovaly ji, společně zorganizovaly a v kostýmech kašpárků provázely děti celé odpoledne.

-  A úplně největší dík patří všem, kdo dorazili a na Kašparním se s námi bavili! Právě dětské úsměvy jsou pro nás tou nejlepší odměnou a důvodem, proč to celé děláme! :) Pokud patříte mezi ně, napište nám, jak se vám Kašparní líbilo a co byste třeba pro příště ještě zlepšili :)

—————

Zpět