Hračky vzdělávačky - super vánoční dárek

09.12.2014 18:39

Máme pro vás tip na vánoční super dárky pro vaše ratolesti - jsou to hračky vzdělávačky. Co si pod tím máte představit? Hračky, které rozvíjí slovní zásobu, představivost, tvořivost, šikovnost a další dovednosti, určené dětem od 2 do 15 let. Najdete je na www.hrackyvzdelavacky.cz.
Na webu v e-shopu jsou pouze hračky, pečlivě vybrané a přehledně roztříděné podle věku, takže snadno naleznete ty nejvhodnější pro vaše dítka. Hračky si můžete nechat poslat poštou nebo kurýrem, nebo si je můžete osobně vyzvednout v Karlíně, kousek od Karlínského náměstí,  a zároveň si o nich popovídat u šálku kávy a dozvědět se, jak zakoupená hračka může rozvíjet vaše dítě a jak ji můžete používat. K některým hračkám je na webu i tzv. nápadník, tedy seznam nápadů a možností, jak si s hračkami hrát.

Velmi populární jsou Emušáci - hračky pro děti od 4 do 10 let, které pomáhají rozvíjet emoční inteligenci, která rozhoduje o tom, proč jsou různé děti více či méně úspěšné i více či méně šťastné. V balení najdete: knihu pohádek s návodem pro rodiče, aktivitami a doporučeními, plyšovou hračku, která je hlavním hrdinou pohádek, sadu plyšových much znázorňujících emoce a praktickou mucholapku, na kterou mouchy připevníte. Více informací tady.

Na vybrané hračky (seznam zde) můžete dostat vánoční slevu 15%.

—————

Zpět